• Home
  • /
  • Mamma
  • /
  • MIDDAG MED VÄNNER, TRÄNING OCH LPG

MIDDAG MED VÄNNER, TRÄNING OCH LPG

Veckan går verkligen så fort och nu känns det också att hösten snart är här. Inte vädret direkt för det blev helt plötsligt sommarvärme i Stockholm med 29 grader, jisses! Men rutiner med träning, möten och nu samtidigt ha en liten börjar falla på plats =) Nico är verkligen så himla snäll och nu vid 8 veckors ålder så har han börjat sova hela nätterna. Sådan lyx! Får njuta så länge det vara =)

Var också på min första Lpg-behandling efter graviditeten hos bästa Elizabeth. @lpg_by_eliz på instagram Så skönt för kroppen. Upplever verkligen att det ger mig så mycket med denna djupgående massage. Brukar gå 1-2 gånger i veckan, varannan vecka. Nu har vi ju lilla Nico så vi fick bytas av jag och Philip när vi var där. Medan den ena låg och fick massage så var den andra ute och promenerade i det fina vädret. Sedan fick ju Elizabeth bebisgosa lite också förstås =)

Just nu får ni 15% rabatt hos Elizabeth på ordinarie pris på kurer à 10 ggr och 15 ggr om ni anger koden – Annaochphilip

Träningen har jag också fått till och det gäller att prioritera sin tid så att säga =) Har även hunnit med middag med vänner och inte en enda bild tagen. Det är bra sällskap det =) Vapiano och en stor Ceasar sallad med extra fetaost blev det, mums!

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills, kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.