MÅNDAG OCH VECKANS MÅL

Monday!

Denna veckan har jag som mål att springa tre löprundor. Riktigt bitande kyla i både Stockholm och Göteborg så det gäller att klä sig efter väder! Det blir även en fullspäckad höstlovsvecka med Nora som jag ser mycket fram emot <3

Här kommer några tips för dig som är nybörjare och vill komma igång med löpningen, man kan alltid behöva en påminnelse om att inte vara för hård mot sig själv.

 

Motivationstips

Sätt upp tydliga mål

Ta det lugnt i början

Få med dig en vän/sambo/familj

Variera dina rundor

Varva löpning med gång (intervaller)

 

Många som frågat mig på både Snapchat och Instagram  om vart mina träningstights jag har på bilden är ifrån så jag länkar dom nedan. Ett av dom skönaste tightsen jag har för tillfället, riktigt hög midja och riktigt tighta i modellen. =)

Mina tights från Röhnich: Shape Arc 7/8 Tights, Black

(Inlägget innehåller adlinks)

One Comment

 • Emilie

  2 november, 2017 at 20:25

  Hej,

  Jag älskar träning o kost! Har tidigare varit elitidrottare men nu helt tappat det plus att jag är gravid. Har ni något bra träningsschema eller tips att köra under graviditeten??

  Tusen tack

  Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.