Härliga söndag 

Startade våran morgon med en morgonpromenad i vanlig ordning, bästa sättet att starta dagen enligt mig. En celsius så är man redo.

Måste ju tipsa om Hälsocafet på Söder. Där finns en av dom godaste acai bowls, fräscha sallader och wraps och mycket, mycket mer. Värt ett besök om har möjlighet.

På eftermiddagen var det kalasmiddag för Philip som fyller år imorgon med hans familj, åt på Rörstrandsgatan. Supermysigt.


Sedan var det ju dags för söndagsintervallerna 😃 En mil blev det, i varierat tempo. Vilket idag blev uppvärmning 5 min. Sedan varierade jag tills jag sprungit en mil, spurtade allt jag hade, sprang snabbt en låt osv. Ibland kör jag bestämda intervaller, 30 sekunder spurt och liknande. Men vissa dagar som idag så kör jag på känsla och dagsform. Enda målet idag var att det skulle vara svettigt och jobbigt, och det var det! Har absolut inga problem med att pusha mig själv, bästa känslan efteråt 👍

One Comment

  • Anitra

    10 augusti, 2016 at 19:54

    Puh das sieht ja sehr ausführlich aus, vielen dank genau das richtige für mich hoff ic0&#823h;Wenn ich fragen habe poste ich sie einfach wieder ?!LG und vielen Dank für die anleitungbye bye windows

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.