ROLIGT MEN TUFFT CIRKELPASS

Ett inlägg delat av Anna (@atennmark)

Pepp för den nya veckan! Här har ni ett cirkelpass som ni kan köra i slutet av ett pass eller som styrka i kombination med konditionsträning. 💪 Cirkeln har jag gjort med fokus på rumpa och baksida lår. 🍑 Roliga och effektiva övningar! 😀👏💦 Förslagsvis gör en cirkel med alla övningar efter varandra 20 reps x 5 varv.

1️⃣ Chaplin squat 2️⃣ Straight deadlift 3️⃣ Single leg deadlift 4️⃣ Kettlebell squat 5️⃣ Side lunges 6️⃣ Curtsy lunges

Kör hårt och tänk på att få kontakt med musklerna och samtidigt hålla ett högt tempo (glöm inte tekniken). Kommentera gärna nedan ifall ni provar passet och vad ni vill se mer av och tagga era vänner som behöver träningsinspo!

I bloggen tipsar jag idag om redskap för hemmaträning och ni klickar dit via länken i min profil. 😀💪 På Philips instagram berättar han idag mer om kettlebells.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.