MICRONEEDLING HOS STARE BY REBECCA

 

Förra vecka var jag hos Stare by Rebecca och fick min andra behandling av microneedling, jag ska göra mellan tre till sex behandlingar. Märker redan skillnad i hyn, piggare, fräschare och mer lyster! Detta är verkligen något jag rekommenderar. Här är lite mer info om behandlingen:

” Microneedling är en kollagenstimulerande behandling där vi jobbar på hudstruktur såsom rynkor, linjer, ärr, stora porer och bristningar. Först läggs ett nano hyaluronsyraserum på och sedan körs en elektrisk nålpenna över huden med 12 sterila nåla som gör mikroskopiska hål i huden och nano hyaluronsyran slussas direkt ner i huden samtidigt som behandlingen triggar tillväxt av nytt kollagen och elastin. Resultatet är ett jämnare och yngre utseende. En kur på 3-6 behandlingar rekommenderas för bäst resultat!”

Här nedan är några av produkterna som jag använder varje dag. Så mycket olika krämer jag testat innan jag äntligen hittade rätt! Har använt dessa ca ett år nu och kommer aldrig byta då min hy aldrig mått så bra som efter jag började använda dessa.
Här får ni även ett erbjudande om ni uppger: Anna Tennmark vid bokning. Stare by Rebecca

Vid Kur av microneedling erhålls Dermaceutic C25 cream; värde 600:-

Ett antioxidant koncentrat/serum som används mot pigmentetingar och rynkor: passar för torr hy, rynkor, pigmentetingar och för att bygga upp huden efter solskador och yttre påverkningar. Optimerar och förlänger resultaten efter din behandling! Kan även användas mot mörka ringar under ögonen!

Ett fantastiskt serum som jag själv använder 👌

 

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.