SUPERGOD LUNCH OCH BLODPROV


Dagens lunch blev en Hälsotallrik på Non Solo Bar 👌😍 Kyckling, rödbeta, quinoa, morötter och pumpakärnor 👍

Satt fint efter jobb hela dagen plus läkarbesök imorse då jag gjorde en hälsoundersökning samt tog blodprov för att se hur det står till med mina värden. Brukar göra det en gång i halvåret för att se hur det står till och om jag har brist på något, svaren kommer på fredag och känner mig pigg och fräsch i kroppen förutom förkylningen 😃

Ett tips för er som själva vill kolla upp era värden mm är Werlabs, där kan ni själva beställa hälsotest på deras hemsida, sedan åka och ta ett blodprov på något av deras provtagningsställen som finns runt om i hela landet. Supersmidigt 👍

Werlabs Länken till deras sida 

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.