FRIHET MED EN FLOWCUP

I stolt samarbete med Flowcup.

Sporta, bada, dansa och glöm att köpa mensskydd de närmaste åren. En menskopp är en otroligt bra uppfinning som få egentligen känner till. Uppskattningsvis spenderar en kvinna cirka 15.000 kronor på bara mensskydd under sina år med mens. Med menskopp får man både frihet och sparar en slant. Flowcup läcker inte, känns inte och du behöver bara ta ut och tömma menskoppen var 12:e timme. Hur bra som helst!

Flowcup är en miljövänlig menskopp som är gjord av 100 % medicinsk silikon som kan användas i upp till tre år. När du köper din flowcup, antingen till dig själv, syster, vän eller dotter så skänker du samtidigt en menskopp till en ung kvinna i södra Afrika genom stiftelsen #starforlife.

Med koden AnnaT10 får ni 10% rabatt på er beställning fram till 30 November. Läs mer på deras hemsida via länken nedan.

www.flowcup.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.