DAGENS BESÖK HOS STARE BY REBECCA 

Idag var jag och Philip och besökte tjejerna hos Stare by Rebecca. Dags för lite skönhetsfix samt lite nya produkter. Rebeccas fina klinik ligger mitt i centrala Göteborg och jag har varit kund hos henne i flera år. Några av behandlingarna jag själv gör hos tjejerna är:

Microneedling (har skrivit om behandlingen i tidigare inlägg, bland annat collagenstimulerande)

Kemisk peeling (tar bort döda hudceller, djuprengörande och ger lyster till huden)

Botox (för en piggare känsla, uttryck samt mot min spänningshuvudvärk)

Även ansiktsbehandlingar försöker jag göra emellanåt och det självklara så som bra kost, träning och dricka mycket vatten!

Stare by Rebecca

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.