Påfyllning av volymfransar


Igår var jag hos Angelica och fyllde på mina volymfransar, jisses vad duktig hon är. Gjorde en påfyllning veckan innan jag åkte till Barcelona och dom har vart jättefina under hela resan och semestern. Så efter en påfyllning igår är dom nu sådär härligt fylliga igen 😊 Jag är ju som sagt själv utbildad fransstylist och att hitta någon som är noggrann, men även snabb och har en känsla för yrket är guld. Och det har verkligen Angelica.

Här är även rengöringen som jag använder för att rengöra fransarna, den säljer hon på salongen till bra pris. Jag har den i doften Vanilla Fudge, luktar så gott!

Nu erbjuder Angelica ett nyset volymfransar för endast 1000:- om ni uppger koden: Anna, vid onlinebokning. Så passa på om ni också vill få fylliga fina fransar nu till hösten. Först till kvarn gäller och tiderna tar slut fort så in och boka, erbjudandet gäller fram till v.37 😊

@tillysnaglar på instagram 

https://m.timecenter.se/tillysnaglar/https://m.timecenter.se/tillysnaglar/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.