HÄRLIGA MORGONPROMENAD OCH RÄKNA STEG

Inlägget innehåller annonslänk.

Här startade jag min morgon.

Att starta dagen med en morgonpromenad är så himla härligt. Jag hamnar alltid i rätt sinnesstämning, får ökad energi och får på så sätt den bästa starten på dagen. Idag blev det rundan runt Karlberg och jag älskar verkligen den vägen vid vattnet. Längs promenaden är det alltid många andra som precis som jag startar dagen på samma sätt.

Ett tips för att komma ut på sina dagliga promenader är att förbereda kvällen innan så det bara är att bege sig ut när man vaknar. Man ska inte behöva tänka så mycket. Lägg fram dina promenadskor, bestäm vilken podd eller musik du vill lyssna på och tänk på hur bra du kommer att må efteråt och även under själva rundan.

Man känner att hösten snart är här men solen sken och det var jätteskönt idag. Nico trivs också bra på våra promenader som vi i Stockholm ofta går i city. Han ligger där i vagnen och njter av den friska luften.  Det gör honom gott 🙂

Som ni vet så går jag alltid minst 10.000 steg per dag. Man måste inte börja dagen med en promenad men jag tycker om att starta dagen på det sättet och det ger en bra start på de 10.000 stegen. Har jag ingen möjlighet att gå på morgonen försöker jag alltid att få till en kvällspromenad istället, det är lika härligt det. 🙂

För att jag ska kunna hålla koll på mina steg kan använder jag en stegräknare. Jag får dagligen frågor om hur jag håller koll på mina steg så jag tänkte passa på att tipsa om den nu. Jag är verkligen ingen tekniknörd men jag älskar min FitBit Charge 3. Jag kan verkligen rekommendera den då den är väldigt enkel att läsa av, rolig att använda och framförallt väldigt snygg.

 

FitBit Charge 3 bland annat följande funktioner: 

  • Räknar steg
  • Pulsmätare
  • Kaloriförbrukning
  • Analyserar sömnen
  • Vattentät
  • Håller koll på menstruationen
  • Påminnelser att röra på sig
  • Med mera…

Att använda klockan kan öka motivationen att röra på sig, äta bättre, sova bättre osv. 

Jag har använt min i snart ett år och är jättenöjd! 

Kram Anna

3 Comments

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.