HELGEN SOM VAR

I helgen som var så var det massor av kul med barnen, träning och mysiga kvällar. Det var kul att få till träning med både min syster och Philip samtidigt. Vi var helt slut efter lördagens pass kan jag lova! Jag hade satt ihop ett riktigt svettigt sådant 🙂

Under veckan fixade vi även ordning Noras nya garderob, blev så fint! Många som frågade vart den är ifrån på min Instagram och den är från Ikea och har belysning. Så nu har hon ordning bland sina kläder 🙂 Min stora tjej som fyller 13 år nästa vecka, jisses vad tiden går fort! 💕

Efter träningen i lördags så blev det sushi för Philip och barnen, jag och min syster Kajsa tog varsin fräsch, matig sallad från Beets. Så god!

Jag brukar oftast kombinera ihop min egen sallad när jag beställer ute och i den här tex så valde jag: Kyckling, potatis, broccoli, morot, rödlök, lite fetaost, morot, sallad i botten, nötter på toppen och dressing bredvid.
Ofta så kan sallader sticka iväg i kalorier även om man kanske inte tänker på det då man själv inte bestämmer mängden, dressing osv. Bara du väljer själv så vet du precis vad du stoppar i dig. Utgå ifrån protein, kolhydrater och hur mycket fett du vill ha.

Kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.