VÅRSTART 2018

Än är det inte för sent. Vårstart hjälper dig att gå ner i vikt och forma kroppen inför sommaren. 🌞 Upplägget är helt nytt och skiljer sig från våra tidigare så alla som kört Kickstart och 8 veckors kan även köra Vårstart 2018.

Med vår hjälp kan du på ett enkelt och roligt sätt transformera kroppen. Bränn fett och få starkare och fastare muskler på bästa möjliga sätt. Det spelar ingen roll ifall du är nybörjare eller tränat förut – våra upplägg ger fantastiska resultat. Se min story för några före och efterbilder.
I ditt upplägg som skickas online får du hjälp från början till slut under din transformeringsperiod. Vår filosofi är bra mat för bra resultat och vi kallar kosten för clean eating. Du väljer mellan olika rätter varje måltid och kan därför äta varierat ifall du vill. Vegetariska alternativ finns.

Vårstart 2018 innehåller kompletta träningsupplägg med text och bilder (styrketräning, cirkelpass och andra roliga pass) för hela perioden för både hemma och gym. Du väljer det som passar dig bäst.

Du får även en handbok för att läsa dig till kunskap som är bra att ha inför din transformation. Allt skickas som pdf samma dag och kan enkelt öppnas i mobilen, på datorn eller skrivas ut.

Priset för det kompletta upplägget är 990 kr. Maila oss för att beställa eller om ni har frågor: annaochphilip2018@gmail.com

Ni kan även läsa mer om uppläggen och vad de kostar i vårt onlinemagasin annaochphilip.se.






Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.