• Home
  • /
  • Hälsa
  • /
  • Kickstarta din höst med våran hjälp 

Kickstarta din höst med våran hjälp 


Nu är det dags. Dags att lägga semestervanorna bakom sig och starta nya härliga höstrutiner. Låt träningen vara en del av dem och känn den härliga känslan i kroppen som infinner sig när man äter hälsosam mat. På köpet får man en piggare, starkare och mer väldefinierad kropp. Allt ni behöver för att komma igång och transformera kroppen i höst finns i mina och Philips online upplägg. Varierande rolig träning hemma eller på gymmet, kostschema, tips på tillskott och en massa kunskap i en praktisk e-bok att ha med sig i mobilen, läsa på datorn eller varför inte skriva ut. 

Kontakta oss på 2016kickstart@gmail.com för mer information. Trevlig kväll ☀️🌸 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.