Mina 5 bästa utomhusövningarna i samband med pw med fokus rumpa

Tips på semesterträning 👍 Det behövs inget gym för att aktivera sig eller få enorm träningsvärk 😃 Här är fem stycken övningar man kan köra i samband med morgonpromenaden som garanterat kommer kännas –

– squats i trappa.   

– grodhopp.

– step up på bänk.         

– sprint upp för backe.

– utfallsgång.

Alla dessa kan man variera hur man vill. Förslagsvis att man antingen kör utfallsgång ett visst antal meter. Sprintar uppför backe 5 gånger. 20 st grodhopp osv. Att få in lite intervallträning och pulshöjande ökar även förbränningen. Plus att det är ju roligare när man är ute med sin partner eller vän och köra lite övningar tillsammans och peppa varandra. 

Träning behöver inte vara komplicerat eller göras på gym, man kan köra precis där man är och med egen kroppsvikt. Bra mycket jobbigare och tuffare än man tror 😃👏👏                                        

One Comment

  • Tallin

    10 augusti, 2016 at 20:12

    Yeah, I was about to say&#.isn..39;t Julie Strauss-Gabel is an editor? I recognized her name from John Green's books.I am a teen, and I'm pretty much over the whole paranormal thing (I'm still reading the House of Night books, but only because I want to finish the series- they're not doing much for me anymore). I support the statement that Dystopians are becoming popular. I've read a bunch over the last year, and have really enjoyed them (and although The Giver is technically Utopian…I consider it Dystopian, for obvious reasons.)

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.