Parkträning med MTR Express

MTR-tag

Jag och Philip kommer den här veckan att träna personal från MTR Express i Slottsskogen i Göteborg och Humlegården i Stockholm. Idag var det dags för passet i Göteborg. Dessvärre hade vi inte tur med vädret och fick stå ut med spöregn under hela timmen. På onsdag är det dags för den stora gruppen i Stockholm och enligt metrologerna har vi blivit lovade strålande solsken. Eller inget regn rättare sagt. Det finns risk för ett och annat moln men det är inget som vi bryr oss om. För när det blev ett supertufft och roligt pass trots regnet i Göteborg kommer det inte bli annat än succé i Stockholm.
Här är två bilder vi tog innan passet. Det finns massor av klipp från träningen på Snapchat fram till tisdag kl 18. (snap: atennmark)

mtr2mtr1

One Comment

  • Kailey

    10 augusti, 2016 at 20:34

    MM:Tb não me recordo do nome do guarda-redes do vitórrria (hehehe), mas sei que é brasileiro e espero que não engate. Contra o fcp pareceu-me bom.É isso mesmo… Resta-nos imaginar coisas bonitas nas Taças… Gdes malucos, sempre a acei§rtar…AbraÃdo e até logo. Dps do jogo, mais tarde do que cedo, cá estarei. Espero que mais aliviado e'contente por estar feliz'…

    Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.