VECKANS TRÄNING

. Måndag : Styrka på gymmet med syster, helkropp
Tisdag : Styrka på gymmet, fokus på minibandsövningar
Onsdag : Styrka på gymmet, helkropp
Torsdag : Vilodag
Fredag : Bodypump
Lördag : Styrka på gymmet med Philip och syster
Söndag : Vilodag

Känner mig energisk och stark på mina pass. Klart att jag känner mig något tyngre än vanligt, men det är inte så konstigt när man nu är i vecka 28 =)
Min träning skiljer sig nu åt på så vis att jag kör inte lika högintensiva pass nu när jag är gravid och inte heller någon löpning. Vilar mer mellan seten om jag känner att jag behöver och mitt fokus är just nu inte på att bli starkare utan att bibehålla det jag har. Mår så himla gott av träningen i både kropp och knopp!
Varje dag så går jag även minst 10.000 steg, brukar hamna mellan 10.000 och 20.000 steg om dagen, oavsett om det är vilodag eller ej.

Sisters!

Det viktiga är att planera sin träning så att den blir av. Jag brukar alltid sitta på söndagen och planera hur veckan ser ut med jobb, möten m.m. och då även planera in mina träningspass. Då kan man släppa det i tanken sen. Stressen om tid, hur man ska hinna osv. försvinner  när man har en plan.

Att planera tid för sig själv borde vara en prio för alla! =)

På måndag bär det av till Stockholm på morgonen och ett pass på Delta med min älskling. Passet kommer vi lägga upp på vår instagram @annaochphilip så ni kan ta del av det och själva köra det på gymmet. Så bra eller hur?!

Hoppas ni haft en härlig helg, kram Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.