KOM IFORM MED VÅR HJÄLP

Snart Februari, så härligt! Det är kanske dags att göra de där förändringarna som du länge tänkt på. Med vår hjälp kan du på ett enkelt och roligt sätt transformera kroppen. Bränn fett och få starkare och fastare muskler på bästa möjliga sätt. Det spelar ingen roll ifall du är nybörjare eller tränat förut – våra upplägg ger fantastiska resultat.

I ditt upplägg som skickas online får du hjälp från början till slut under din transformeringsperiod. Vår filosofi är bra mat för bra resultat och vi kallar kosten för clean eating. Förutom helt ny kost i årets upplaga av Kickstart medföljer det även vegan- och lakto-ovo vegetariskt kostschema ifall du inte äter kött.

Båda våra upplägg innehåller pass för hemmaträning och för träning på gym så väljer du själv vilket du vill köra.

Du får även handbok, kosttillskottguide och en massa mer. Allt skickas som pdf och kan enkelt öppnas i mobilen, på datorn eller skrivas ut.

Även ni som kör eller har kört Kickstart 2017 (eller något av våra andra upplägg) kan beställa Kickstart 2018 då de skiljer sig i kosten och träningen.

Maila oss för att beställa eller om ni har frågor: annaochphilip2018@gmail.com

Ni kan även läsa mer om uppläggen och vad de kostar i vårt onlinemagasin annaochphilip.se. Det är 30 dagars betalningsvillkor via faktura och kan dras av som friskvård.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.