Grymt pass på Delta och efterlängtad acai bowl


Superbra pass på Delta både idag och igår. Efter en lång dag med jobb så blev det ett kvällspass med fokus på axlar och rumpa, avslutade med 20 minuter på trappmaskinen 💦👏 När jag tränat klart drack jag en shake med 20 g protein i för att tillföra byggstenar för återhämtningen. Väl hemma lagade vi en måltid med kycklingfilé, potatis och stekt ägg 👌😋

Idag startade vi med en morgonpromenad och frukost på Reload Superfood 👌


Därefter jobb och träning. Körde cirkelpass och intervaller på crossen. Blev dubbelpass idag då även jag och Philip körde ett pass tillsammans på kvällen innan det var dags för bio.

Deltas pwo innan passet, supergod!


Härlig torsdag 🌸

2 Comments

  • Marie

    23 augusti, 2016 at 09:20

    Hej hej Fina ni,

    Jag tränar dagligen, (hallonbusken_88), mina intervaller blir på löpbandet pga vet inte hur jag bör lägga upp ett liknande pass på crosstrainern. Bör man vid max ha ett högt motstånd och vid aktiv vila ett lätt motstånd eller hur bör jag tänka?
    Keep up the good work, Ni inspirerar mig dagligen och älskar era tips

    Svara
    • annatennmark

      1 september, 2016 at 10:24

      Hej!
      Det kan du lägga upp olika, antingen så har du tungt motstånd och benen och rumpan verkligen får kämpa, eller så kör du så snabbt och intensivt du kan med lättare motstånd och hög puls! Dela upp det i olika pass och testa =) Lycka till!

      Svara

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.